AGENDA

No te pierdas la agenda de actividades de las Montañas de la Costa Daurada

7a Edició del Festival Pratdip Llegendari

31 d'octubre de 2021

Pratdip7a Edició del Festival Pratdip Llegendari

Esteu preparats per reviure la llegenda del Dip? Pratdip us espera per gaudir de la 7a edició del Festival més misteriós de la contrada…

Pratdip Llegendari és un festival familiar que reivindica la figura del Dip com un element fantàstic excepcional a Catalunya i l’homenatja convertint els carrers de Pratdip (el prat dels Dips) en un autèntic reducte de la por i el misteri, com quan aquest animals vampírics xuclaven la sang al bestiar i tenien atemorida a la gent del poble.

El festival combina espectacles de teatre, conta contes, de música i de titelles amb tallers infantils, mercat d’artesania i màgia.

Com cada any, gaudirem també de l’Espai Gastronòmic, on se serviran les viandes més llegendàries de la contrada! Trobareu les propostes de menú i tastets al programa.
La novel·la «Les històries naturals» de Joan Perucho, la qual internacionalitzà la figura del Dip, tornarà a ser la principal font d’inspiració de les propostes artístiques d’aquesta edició.

En destaquen l’espectacle teatral «Onofre de Dip, la llegenda», amb nova ubicació a la Sala Polivalent, i l’espectacle de foc renovat «Seducció de Sang», el qual tindrà lloc a les escales del castell.