AGENDA

No et perdis l’agenda d'activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada

Dissabte 24 de Novembre

VIII l'Aglà Festival

Vandellòs

Veure més

de l'1 al 30 de novembre

Experiències personalitzades Novembre 2018- Tarvitur-

Online

Veure més

Del 9 de Novembre al 2 de Desembre

Festa Major de Santa Caterina 2018

Vinyols i els Arcs

Veure més

De l'1 al 31 de desembre

Experiències personalitzades Desembre 2018- Tarvitur

Online

Veure més

VIII Prades Bosc i Festa del Bolet

Dissabtes 3 i 10 de Novembre i Diumenges 4 i 11 de Novembre

PradesVIII Prades Bosc i Festa del Bolet

El cap de setmana del 3 i 4 de novembre es celebra la VIII edició de Prades Bosc. Dissabte a les 10 del matí s’oferirà l’oportunitat de realitzar una visita guiada al poble que inclou l’interior de l’Església amb pujada al campanar que permetrà gaudir d’unes immillorables vistes del poble i el seu entorn. La visita també inclou l’interior del castell i el Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades. La visita guiada és de 4€ i les places són limitades. Es poden fer les inscripcions a l’Oficina de Turisme a turisme@prades.cat o al 977 868 302.

El mateix dia a les nou de la nit es realitzarà el Sopar Popular “Prades Bosc” de senglar al Centre Cívic. El a càrrec de la Societat de Caçadors de Prades i la Febró sopar té un preu de 12€ i cal fer inscripció a la Oficina de Turisme o a l’Ajuntament.

El diumenge 4 de novembre al matí es farà una demostració i concurs de tall amb serra mecànica a la Plaça dels Arbres. El concurs començarà a dos quarts d’una. Els participants rebran un obsequi.

El següent cap de setmana del 10 i 11 de novembre serà el torn de la Festa del Bolet. El dissabte 10 a les set de la tarda es farà la presentació del llibre “Bolets de les Muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet” al Centre Cívic. El diumenge 11 al matí es realitzarà un concurs i exposició de bolets al Centre Cívic i finalment es tancaran les activitats de tardor amb concert de Four Cats Street Dixie cap al migdia.