MUNICIPIS

Municipis de les Muntanyes de la Costa Daurada

Alforja

Un indret que conserva molta història als seus carrers, ja que en el seu moment va ser centre d'una baronia de la qual es conserven molts vestigis.

Almoster

Un poble amb molta història situat al peu dels darrers contraforts de les muntanyes de Prades, sota el puig d'en Cama.

Arbolí

Ente les muntanyes de Prades, els seus cingles són un mirador esplèndid sobre el Baix Camp i un repte per a molts escaladors. Al seu voltant, la muntanya ofereix grans extensions de boscos de pins i alzines.

Botarell

Un indret per passejar entre cultura, tradicions i història. Un territori que no pots perdre't.

Cambrils

Un poble situat a la Costa Daurada, banyat pel mar mediterrani . Ple de màgia i encant.

Capafonts

Es troba situat entre les muntanyes de Prades i els Motllats, a la capçalera del riu Brugent. És un tradicional lloc d'estiueig gràcies a la seva situació geogràfica, al seu clima fresc i agradable i al seu entorn.

Castellvell del Camp

Colldejou

Té un element d'un poderós atractiu naturalista, es tracta de la muntanya de la Mola o mola de Colldejou, de 914 m d'altitud, que no és només el signe distintiu de la vila sinó un veritable refugi per als excursionistes i amants de la naturalesa.

Duesaigües

Entre les valls de l'Argentera i l'Alforja està situat a la part nord del pantà de Riudecanyes, al peu de les muntanyes del castell d'Escornalbou.

L'Albiol

Un petit poble situat just al límit amb l'Alt Camp que va ser construït al voltant d'un castell actualment en ruïnes. És un indret amb unes vistes espectaculars rodejat per un entorn molt natural.

L'Aleixar

Situat al peu de la serra de la Mussara, una mica més avall de Vilaplana, és un poble que es caracteritza pels seus camps d'avellaners i els seus boscos. El nucli estigué emmurallat i té una bonica plaça porxada que cal visitar.

L'Argentera

Deu el nom a antigues mines de galena. És punt de partida cap al castell d'Escornalbou, de la baronia del qual formà part.

La Febró

La Febró es troba al bell mig de les muntanyes de Prades, a la vall alta del riu de Siurana, enmig d'una natura impressionant i envoltada d'una gran tranquil·litat.

La Selva del Camp

Al cor del Camp de Tarragona, una zona privilegiada pels seus recursos turístics, a banda dels seus valors turístics culturals, de patrimoni artístic, de medi natural, de folklore o de gastronomia, és un poble de serveis.

Les Borges del Camp

Al peu dels darrers contraforts de la serra de la Mussara i les muntanyes de Prades.

Maspujols

Poble format, segons diu la tradició, al voltant del Mas Pujol, que encara avui n'és la casa senyorial més destacada.

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Una de les principals destinacions turístiques de Catalunya, envoltat per les aigües de la Mar Mediterrània i acaronat per les muntanyes de la Serra de Llaberia.

Montbrió del Camp

Prades

Al centre de les muntanyes de Prades, a 950 m d'altura. Destaquen les muralles, la plaça porticada, la famosa font del Renaixement i el basament de les torres.

Pratdip

La vila disposa d'una llegenda que indica que els voltants del poble eren habitats per uns animals anomenats dips, que acabarien donant nom a la localitat.

Riudecanyes

Riudecanyes és una vila situada al centre de la comarca del Baix Camp, als peus de la serra de l'Argentera. Fou el centre de la baronia d'Escornalbou.

Riudecols

Poble situat en un terreny força muntanyós i enmig de la serra de Puigcerver i Puigarí. A més de la vila de Riudecols, hi ha els agregats de les Irles i de les Voltes.

Vandellòs

Una manera diferent de viure unes vacances tranquil·les i en contacte amb la natura.

Vilanova d'Escornalbou

Descobreix un entorn envoltat per camps de cultius i muntanyes a 226m d'altitud.

Vilaplana

Terreny muntanyós amb impressionants cingles i extensions boscoses. Vilaplana ofereix l'encant d'un poble que reposa al peu d'una cinglera, totalment accidentada, i que crea racons d'una insuperable bellesa.

Vinyols i els Arcs