AGENDA

No et perdis l’agenda d'activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada

13 d'abril

3a Caminada amb valor: Vandellòs - Remullà

Vandellòs

Veure més

15 d'abril

III Jornades Romanes

L'Hospitalet de l'Infant

Veure més

21 d'abril

3a Cursa d’orientació Serè i Marinada de les Borges del Camp

Les Borges del Camp

Veure més

20 d'abril

Jornada de Portes Obertes al Mas Miró

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Veure més

13a Cursa de la Portella

24 de març

VandellòsOrganitzada pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

La 13a Cursa de la Portella es disputarà a l’Hospitalet de l’Infant el diumenge 24 de març. La inscripció a aquest esdeveniment esportiu de muntanya, organitzat pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està oberta a la pàgina web www.serresdelmestral.cat. La data límit per apuntar-s’hi serà el 19 de març, sempre que no s’arribi abans al màxim de participants (450).

En aquesta edició, les persones interessades a prendre-hi poden escollir entre tres modalitats:

- la cursa clàssica, que té un recorregut de 17 km, amb un desnivell positiu acumulat de 1.000 m, que està adreçada a corredors i corredores de com a mínim 14 anys, amb experiència. Aquesta prova és puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona (CCTGN).

- la cursa exprés, de 10,5 km i 450 m de desnivell positiu, per a corredors i corredores de com a mínim 14 anys que es vulguin iniciar en el món de les curses de muntanya.

- la caminada, oberta a tothom, amb un recorregut de 10 km i un desnivell positiu de 300 m, que transcorre paral·lel a la costa i travessa l’Espai d’Interès Natural de la Rojala-Platja del Torn.

- la cursa infantil («Portella kids»), per a nens i nenes de 3 a 14 anys. Les inscripcions es podran fer a la meta el mateix dia.