Castell de l’Albiol

Somia amb èpoques passades des d'aquest excel·lent mirador

Castell de l’Albiol

Somia amb èpoques passades des d'aquest excel·lent mirador

El castell de l’Albiol està situat al cim d’un turó a 867 m, sobre el poble de l’Albiol, en un dels contraforts meridionals de les muntanyes de Prades. Per poder accedir al castell des del poble, cal agafar el camí que surt des de darrere de les cases i s’enfila rodejant mig turonet. Les restes actualment visibles del castell de l’Albiol estan formades per una torre de planta rectangular, dos edificis annexos i un recinte ampli, que inclou diverses bestorres i torres de flanqueig.

L’edifici més antic és la torre mestra, una construcció de planta rectangular, segurament amb un petit annex, situada al punt més alt del planell on es va construir el castell. Aquesta torre pot ser datada del segle XII. El seu emplaçament constitueix un exceŀlent mirador, des d’on es pot gaudir d’una impressionant panoràmica paisatgística que ens omple de sensacions i somnis d’èpoques passades.

Es poden concertar visites guiades en diferents idiomes trucant al 636 52 40 01 o enviant un correu electrònic a saeculumredi@gmail.com. També podeu consultar la web www.saeculumredi.com

QUÈ MÉS VISITAR

Et proposem altres llocs interessants per descobrir d'aquesta zona

Església Parroquial de Sant Miquel

L'Albiol

ACTIVITATS RELACIONADES

Et proposem més activitats interessants per descobrir les Muntanyes de la Costa Daurada

No disposem de cap producte per a la teva cerca.
Prova altres filtres per a trobar el que més s’adeqüi a les teves necessitats.