AGENDA

No et perdis l’agenda d'activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada

El Carnaval, al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

20, 21 i 22 de febrer

L'Hospitalet de l'InfantEl Carnaval, al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

l'Hospitalet:

El divendres 21 de febrer, Carnaval infantil amb una batalla de confeti a la Plaça Catalunya, cercavila pels carrers del poble i berenar amb actuació infantil al poliesportiu cobert.

El dissabte 22 de febrer, amb la rua posterior a l'arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la Casa de la Vila; el sopar popular al poliesportiu cobert, els balls amb l'orquestra Hawaii, l'entrega de premis i la Festa Jove carnavalera amb el dj Oscar Sánchez també al poliesportiu cobert.

El diumenge 26 de febrer, per acomiadar la festa, tindrà lloc la tradicional incineració de la sardina, amb el velatori i la rua mortuòria prèvia de Sa Majestat Carnestoltes, amenitzada pel grup de teatre local Quo Vadis, el Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant i la Banda de Música Municipal Clau de Vent.

Organitza la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes del poble amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola Mestral, dels Diables de l'Hospitalet de l'Infant, del grup de teatre Quo Vadis i de la Banda de música municipal Clau de Vent.


A Vandellòs:

El dijous 20 de febrer amb la rua infantil pels carrers del poble.

El divendres 21 de febrer, a mitjanit se celebrarà la Festa de Carnaval Jove, amb concurs de disfresses inclòs, al Pati el Taverna.

El dissabte 22 de febrer, amb l'arribada del rei Carnestoltes i la rua; el sopar amb concurs de disfresses i el ball al pavelló esportiu, a càrrec del grup Gara Band Music.

El diumenge 23 de febrer enterrament de la sardina a la Plaça Drs. Gil Vernet, on hi haurà una xocolatada popular.

Tots els actes estan organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), l'Associació de Joves del poble i l'AMPA Vall de Llorers de l'Escola Valdelors, amb el patrocini de l'Ajuntament.

Més detalls del programa i dels horaris dels actes de Carnaval programats al municipi a la pàgina web de l'Ajuntament: www.vandellos-hospitalet.cat

Aquests són els enllaços als programes d'actes, per si voleu mirar les hores: https://bit.ly/2P0pqhn i https://bit.ly/37AwB6r