AGENDA

No et perdis l’agenda d'activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada

Quatre de desembre

Fira de Nadal "El Caganer"

L'Argentera

Veure més

Fins al 31 de desembre

Joc de descoberta familiar Mont-roig enigmàtic

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Veure més

Festival Senderista de les Muntanyes de Prades

22, 23 i 24 d'octubre

Muntanyes de la Costa DauradaFestival Senderista de les Muntanyes de Prades

El primer Festival Senderista de les Muntanyes de Prades, és una proposta que neix per reivindicar aquest territori del nostre país, a cavall entre la Costa Daurada i les terres de Lleida, ple d’atractius naturals i paisatgístics avui en dia encara per descobrir.

Pobles petits, situats a pocs quilòmetres en línia recta de les principals poblacions del litoral, però als quals s’hi ha d’arribar per carreteres de muntanya estretes i plenes de revolts. Pobles i llogarrets en els quals la tranquil·litat i la contemplació dels seus carrers, les seves places i els  paisatges  que els envolten ens porten quasi sense voler a èpoques pretèrites. Ens trobem davant d’un paradís pels amants del senderisme, gràcies a la xarxa de camins i senders que uneixen aquests pobles i indrets i que  es complementen amb  el seu ric  patrimoni històric  i monumental; amb els productes gastronòmics de primera qualitat, molts d’ells amb denominació d’origen  i, és clar, amb  l’atractiu del seu patrimoni natural format per muntanyes, avencs, coves, balmes, gorgs, petits rius i boscos impressionants. 

 

De la mà de diverses empreses de guiatge locals, les que coneixen millor la zona, us oferim un  seguit  de rutes guiades dirigides als amants de la natura,  especialment a tots aquells que cerquen el plaer de caminar amb tranquil·litat i silenci per la  muntanya, tot gaudint del paisatge i de cada detall;  o pels amants de la marxa nòrdica, una proposta molt més  esportiva però totalment respectuosa amb el medi. Això sí, totes les activitats són accessibles pel públic familiar perquè estem convençuts que els més petits són els senderistes del futur, aquells que han de mantenir viva la flama de l’estima per la muntanya.

Trobareu tota la infromació del festival a: www.festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat