AGENDA

No et perdis l’agenda d'activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada

25 i 26 de maig

Festa de la farigola de Prades

Prades

Veure més

Del 4 al 26 de maig

Exposició Oli de ginebre. Remei i Patrimoni

L'Hospitalet de l'Infant

Veure més

25 de maig

Iª Cursa TrenkaKames de Castellvell del Camp

Castellvell del Camp

Veure més

Iª Cursa TrenkaKames de Castellvell del Camp

25 de maig

Castellvell del CampT’atreveixes a posar al límit el teu cos? Inscriu-te a la cursa i demostra-ho el pròxim 25 de maig pujant i baixant corrent set vegades a l’Ermita de Santa Anna sense parar. A més, també hi haurà una ruta més fluixa per als participants que desitgin un desafiament menys intens.

Dia: 25 de maig
Hora: a les 9:30 del matí
Lloc: Carrer Pompeu Fabra, 1 – Castellvell del Camp

Inscripcions obertes fins al 24 de maig a un preu de 12 euros. Si t’inscrius el mateix dia de la cursa, el preu serà de 15 euros. El pagament es farà el mateix dia abans de la sortida.

La primera edició de la Cursa TrenkaKames ofereix als participants dues opcions de recorregut: la Ruta TrenkaKames i la Ruta KansaPeus.

La Ruta TrenkaKames abasta una distància de 1,25 km amb un desnivell ascendent de 31 metres. No obstant això, els corredors hauran de completar-la set vegades, arribant a una distància total de 8,75 km.

D’altra banda, la Ruta KansaPeus presenta una distància de 1,04 km amb un desnivell ascendent de 31 metres. En aquest cas, els participants hauran de repetir-la dues vegades, resultant en una distància total de 2,08 km.

INSCRIU-TE A https://forms.gle/psVyfukVucuFF9Y2A