AGENDA

No et perdis l’agenda d'activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada

Del 7 a l'11 de març

TrailCat Prades; Ultra Trail

Prades

Veure més

16 de març

2a Caminada amb valor: Sender Interior: Masboquera-Castelló

Vandellòs

Veure més

23 d emarç

Visita teatralitzada Mas Miró

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Veure més

24 de març

13a Cursa de la Portella

Vandellòs

Veure més

Pratdip Llegendari

28 i 29 d'octubre

PratdipPratdip Llegendari

IX Pratdip Llegendari Un dels festivals culturals més esperats de les nostres terres per les seves característiques diferencials que ofereixen al públic una experiència única.

Què és Pratdip Llegendari?

Pratdip Llegendari és un Festival Cultural i familiar, organitzat per l’Associació Pratdip Llegendari, amb un programa carregat d’activitats diverses i divertides pensades per fer en família (principalment) i on tothom s’ho pot passar dallò més bé!

Quan és el Pratdip Llegendari?

Els dies 28 i 29 d’octubre Pratdip es transforma, torna als seus orígens i viu una experiència única. El municipi viu un retorn als seus orígens on, segons diu la llegenda, els Dips (Una espècie de gossos-llops vampirs) habitaven per les contrades i tenien atemorits els veïns i veïnes del  Prat.

Què podem fer al Pratdip Llegendari?

En aquest ambient que ens transporta al passat, tant locals com visitants queden atrapats en un encanteri misteriós que ho embolcalla tot i gaudeixen de les terrorífiques, però també divertides, activitats que ofereix el programa del Festival, com ara els tallers, els contacontes, les actuacions líriques i teatrals, la gastronomia o el mercat d’artesania amb una gran varietat de productes. Tot això i més, fa que any rere any augmenti el públic assistent.

” Diuen que al voltant del castell ja es comencen a sentir els cruixits: els sorolls característics i successius que surten de les entranyes del castell, de finals de setembre a finals d’octubre, anunciant el despertar d’Onofre Dip.”

T’atreveixes a viure una nova experiència llegendària?

Trobareu tota la informació AQUÍ