AGENDA

No et perdis l’agenda d'activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada

8 de desembre

Fira del Caganer de l'Argentera

L'Argentera

Veure més

8 de desembre

Visita guiada Mas Miró

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Veure més

9 de desembre

Mercat d'Hivern de les Muntanyes de Prades

Prades

Veure més

8, 9, 16 i 17 de desembre

XXVI Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Veure més

XXVI Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló

8, 9, 16 i 17 de desembre

Vandellòs i l'Hospitalet de l'InfantXXVI Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló

Les representacions tindran lloc els dies 8, 9, 16 i 17 de desembre i tornaran a omplir el poble d’escenes bíbliques i d’antics oficis, enguany des de les 17 h. Per incentivar la venda anticipada, les primeres 1.000 entrades es podran comprar a un preu més reduït

El Pessebre dels Estels que organitza, des de fa més de 25 anys, l’Associació Masia de Castelló tornarà els dies 8, 9, 16 i 17 de desembre amb algunes novetats. Una d’elles és l’ampliació d’horari, enguany, des de les cinc de la tarda, per tal d’acostar-lo a les famílies amb infants més petits. L’altra és que les primeres 1.000 entrades es posen a la venda a un preu més reduït.

Tot plegat en un pessebre vivent que manté l’essència de cada any, amb més de 40 escenaris costumbristes d’escenes bíbliques i oficis antics (forner, fuster, barber, matalasser, bugaderia…) que s’exercien als pobles de muntanya, com Castelló.

Una 26a edició que torna a comptar amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i que consolida aspectes com el fet d’avançar-lo a les festes nadalenques, així com d’establir un recorregut únic i franges horàries per poder visitar-lo. A més, en aquesta edició, hi haurà alguna petita sorpresa per als visitants.


Les 1.000 primeres entrades amb descompte

Les entrades anticipades per visitar el Pessebre dels Estels ja es poden comprar a través de la pàgina web https://www.masiacastello.cat/entrades-del-pessebre.

Com a novetat, i per tal d’incentivar la venda d’entrades anticipades, en aquesta edició, s’ha previst que les 1.000 primeres entrades tinguin un preu de 10 euros per als adults i 6 euros per als infants. Un cop exhaurides les mil primeres unitats, els preus seran els següents:

Adults: 12 € (majors de 10 anys)

Infants: 7 € (de 4 a 9 anys)

Gratuït per a nens i nenes de 0 a 3 anys

Per comprar les entrades caldrà triar el dia i la franja horària a la qual es vol assistir i seguidament es podrà triar la tipologia d’entrada (adult, infant o bé gratuïta). Totes les persones que visitin el pessebre hauran de tenir entrada, fins i tot els infants que no paguen, per tal de comptabilitzar el nombre de persones que hi accedeixen.


Nova franja horària a les 17 h

Una altra de les novetats és que s’amplia l’horari en què es podrà visitar el pessebre i s’afegeix un passi més cada dia. Així, aquest 2023 hi haurà fins a 6 passis diaris, avançant l’hora d’inici a les 17.00 h, pensat especialment per a les famílies amb infants petits.

D’aquesta manera, l’accés al pessebre serà cada mitja hora, començant a les 17.00 h i amb un últim passi diari a les 19.30 h. En el moment de comprar les entrades es podrà escollir el passi al qual es vol assistir.

Cal recordar també que es manté el recorregut únic, per grups i amb franges horàries perquè tothom pugui veure les més de 40 escenes en un sentit ordenat.

Un Pessebre amb 25 anys d’història

L’any passat es van complir 25 anys des que l’Associació Masia de Castelló va organitzar el primer Pessebre dels Estels. Es tracta de l’activitat lúdica més antiga d’aquesta entitat local que, any rere any, serveix d’estímul per dinamitzar la vida cultural de Castelló i treballar per la seva recuperació patrimonial. Una dilatada trajectòria que ha portat a ser un dels pessebres vivents de referència de tot Catalunya i que cada mes de desembre aplega milers de visitants.