Centre Miró

Centre Miró

El Centre Miró és un lloc d’interpretació de Joan Miró en relació amb Mont-roig, tan sobre el pintor com de la seva obra. Els seus elements bàsics són: les reproduccions facsímils dels quadres de Miró relacionats amb Mont-roig, el tapís “El llangardaix de les plomes d’or” (1989) de Joan Miró / Josep Royo, els sis “Ninots mironians” (1993) que tenen com a referent aquells que Miró va fer per l’obra “Mori el Merma” del Teatre de la Claca (1978). I els vídeos de Martí Rom “D’un roig encès: Miró i Mont-roig” (1979) i “Mont-roig: Tornaveu mironià” (2002).

Així, des del 2004, aquest centre ofereix la possibilitat de poder veure, encara que sigui en reproduccions facsímils, el conjunt de l’obra de Miró de Mont-roig, la qual està escampada per museus d’arreu del món. El Centre Miró està ubicat a l’Església Vella del poble. El propi artista la pintà en el quadre “Poble i església de Mont-roig” (1919) i està a tocar de la plaça, que porta el seu nom, des del 29 d’abril de 1979, quan el poble de Mont-roig li va retre un sentit homenatge popular. Moriria tan sols quatre anys després.

A més de visitar el Centre Miró es poden veure els “originals dels originals”, aquells indrets que van captivar Miró i els va immortalitzar en famosos quadres. És l’Itinerari “Mirar Miró Mont-roig (3 MR)”.

QUÈ MÉS VISITAR

Et proposem altres llocs interessants per descobrir d'aquesta zona

Mas Mirò

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Ermita de la Mare de Déu de la Roca

Mont-roig del Camp - Miami Platja

ACTIVITATS RELACIONADES

Et proposem més activitats interessants per descobrir les Muntanyes de la Costa Daurada

No disposem de cap producte per a la teva cerca.
Prova altres filtres per a trobar el que més s’adeqüi a les teves necessitats.

  • Famílies
  • Grups

Escape room a l'aire lliure- Operació Joan Mirò

60 minuts 20€/persona per grups de 21 a 24 persones 25€/persona per grups de 15 a 20 persones Menors de 8 anys gratuït ( Preus orientatius)

Veure més
  • Famílies
  • Grups
  • Senderistes

LA COSTA DE LA PIRATA LLUNA ROJA

Coneixerem la seva història mentre caminem al costat del mar

Un matí 12€/adults i 3€/nens de 4 a 12 anys

Veure més
  • Famílies
  • Grups

ELS COLORS I PAISATGES DE JOAN MIRÓ A MONT-ROIG

Inspiració artística

2h 30' 15€/adults, 14€/jubilats i 7€/nens

Veure més