Instagram YouTube Pinterest

ELS PAISATGES DE L’AVELLANA

Us proposem una descoberta d’aquest paisatge tan nostrat, que ens portarà dels camps conreats a l’ermita de Puigcerver, miranda privilegiada on s’hi ubica l’ermita del segle XIII, rodejada d’imponents alzinars. La visita de Riudecols, Puigcerver i Alforja es pot allargar amb un tomb fins a Botarell, en un dia intens en el què les avellanes ens seran ben necessàries!

INICIEM LA RUTA

Sortim de Riudecols en direcció a l’ermita de Puigcerver, superant més de 400 metres de desnivell, esforç que es veu recompensat per les vistes que obtenim. Continuem pel PR* en direcció a Alforja, passant per la Creu de Formatge i la capelleta, que ens indica el punt des d’on comencem a veure Puigcerver venint d’Alforja. Travessem el poble, sortint pel sud i agafant el camí vell de Riudecols, pujant fins al conegut coll dels Banys. Baixem per travessar la riera de les Voltes i arribem a Riudecols pel nord.

Si encara en voleu més, teniu la possibilitat de fer una volta cap al poble de Botarell, passant pel collet del Mas d’en Cases i tornant per l’antic camí, més planer, de comunicació amb Riudecols.

Temps: 6:20 h.

Dificultat: Mitjana

Apta per families amb nens: No

Btt:

Ruta circular: No

Termes municipals:

  • ALFORJA
  • RIUDECOLS

Distància total: 20 km

Ascens: 640 m

Descarregar ruta en format .gpx

Descarregar ruta en format .pdf

COMPARTEIX AQUESTA RUTA

RUTES DESTACADES

La xarxa de camins del Baix Camp us permet descobrir el nostre territori a un ritme tranquil, gaudint del paisatge, els seus pobles i la seva gent. Endinseu-vos-hi amb aquestes rutes que us hem preparat!

CERCA LA TEVA RUTA

Temps

Hores

0 h

2 dies

6 dies

Distància

Quilòmetres

0 Quilòmetres

40 Quilòmetres

Dificultat

0/100

Baixa

Alta

Municipis