RUTA DELS MIRADORS

Una experiència de cultura i paisatge

La comarca del Baix Camp és un territori d’una orografia molt diversa i canviant que proporciona grans vistes panoràmiques que permeten gaudir dels paisatges i de la natura.

Les Muntanyes de Prades, la Serra de Llaberia, la Baronia d’Escornalbou i la plana plena de conreus d’avellaners i oliveres conformen un espai d’una gran riquesa i d’una bellesa estètica impressionant.
El Baix Camp acumula paisatges, pobles i un espectacular patrimoni cultural. Tot plegat ens mostra com la gent s’ha relacionat amb el seu entorn i com s’hi relaciona encara ara i ens ofereix un esbós de la força dels elements naturals i de la lluita de l'home per adaptar-s'hi.
A través de la ruta dels Miradors, coneixereu les característiques geològiques, geogràfiques i naturals del Baix Camp i us explicarem la cultura rural dels nostres pobles, la relació de l’home amb el seu entorn i com aquesta relació ha conformat, en bona part, la idiosincràsia d ela gent.
Us proposem una ruta de miradors per les Muntanyes de la Costa Daurada. Els miradors es troben situats a l’Albiol, Almoster, Arbolí, Colldejou, Miami Platja, Prades, Riudecols, Riudoms, Vandellòs, i Les Borges del Camp i com que estan especialment pensats per a la gent que visita el Baix Camp amb el seu cotxe, a la majoria s’hi pot accedir fàcilment amb vehicle.
Esperem que gaudiu d’aquesta experiència de cultura i paisatge.

El Baix Camp acumula paisatges, pobles i un espectacular patrimoni cultural que ens mostra com la gent s’ha relacionat amb el seu entorn i com s’hi relaciona encara ara i ens ofereix un esbós de la força dels elements naturals i de la lluita de l'home per adaptar-s'hi.

A través de la ruta dels Miradors, coneixereu les característiques geològiques, geogràfiques i naturals del Baix Camp i us explicarem la cultura rural dels nostres pobles, la relació de l’home amb el seu entorn i com aquesta relació ha conformat, en bona part, la idiosincràsia de la gent.

Us proposem una ruta de miradors per les Muntanyes de la Costa Daurada. Els miradors es troben situats a l’Albiol, Almoster, Arbolí, Alforja, Colldejou, Miami Platja, Prades, Riudecols, Vandellòs, i Les Borges del Camp i com que estan especialment pensats per a la gent que visita el Baix Camp amb el seu cotxe, a la majoria s’hi pot accedir fàcilment amb vehicle.

Esperem que gaudiu d’aquesta experiència de cultura i paisatge.

 

 

Miradors de les Muntanyes de Prades:

 

Mirador de l'Albiol:

Geolocalització:
41°15'09.2"N 1°05'19.3"E / 41.252564, 1.088680 (Castell)
41°15'06.3"N 1°05'23.7"E / 41.251746, 1.089921 (Poble)

 

Els castells eren símbol del poder feudal i al seu voltant es van anar generant petits nuclis de població, fenomen que responia a la voluntat del senyor feudal de concentrar la població vora els centres de poder.

A l’entorn de les restes del castell de l’Albiol hi trobareu un dels dos miradors ubicats al municipi de l’Albiol.  L’altre està una mica més avall, al costat de l’església del poble. Des d’aquests miradors tindreu unes vistes espectaculars sobre tot el Camp de Tarragona, amb els seus camps d’oliveres i avellaners, els seus pobles i les ciutats de Reus i Tarragona. El mar Mediterrani també s’estén davant vostre fins a l’infinit.

Els llocs més interessants i característics propers a aquest mirador son:

EL CASTELL: entre el segon quart del segle VIII i la primera meitat de segle XII l’Albiol va formar part del territori peninsular en poder d’al-Àndalus. En una data incerta i després d’una batalla, el castell va ser destruït per Guillem Claramunt però durant el mandat de Joan Martorell va ser restaurat de nou. Després d’unes protestes per part dels habitant de l’Albiol per acollir tropes castellanes, l’any 1654, el castell va quedar deshabitat.

Durant la Guerra de Successió, el 1714, al castell hi va haver un enfrontament armat entre els miquelets catalans. Més tard,  durant la Guerra del Francès (1808-1814) el recinte del castell va ser utilitzat per tancar-hi els presoners de guerra francesos. Finalment, durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) s’hi va instal·lar un punt de guaita relacionada amb la batalla de Prades i els combats que hi va haver entre Mont-ral i la serra del Bassar.

Pel que fa a la seva arquitectura, en el recinte s’hi ubiquen dues torres de planta quadrada. Al peu de la torre de l’homenatge s’hi troba la cisterna. A les parets interiors encara s’hi pot veure l’arrebossat de calç que servia per impermeabilitzar l’estructura.

El castell estava tancat per una muralla irregular que s’adaptava a les característiques del terreny.

ELS MASOS DE L’ALBIOL: La veritable impòrtancia de l'Albiol es donava pel nombre considerable de masos ubicats en el seu extens terme. Els més importants foren, Mas de Barberà (XVIII), Miqueló (1768), Sord (1335), Bonretorn (1313), Sedasser (1663), Maideu (XVI), Flassada( XIV). Alguns d’aquests masos encara es poden veure.

 

 

Mirador d’Arbolí:

Geolocalització:
41°13'35.6"N 0°57'42.4"E / 41.226543, 0.961784

 

El poble, a més de 714m d’altitud, estar envoltat per una vasta extensió de pins i alzines. A les seves muntanyes hi ha el puig del Gallicant de 1.008 m i gràcies a la seva particular orografia Arbolí és una de les zones més destacables pel que fa a barranquisme de tot l’Estat.

El mirador d’Arbolí es troba situat, però, sobre el Cingle Blanc, a la carretera que porta a La Mussara. La vista que tindreu des d’aquí és espectacular. Una vegada més, la visió s’estén fins a l‘horitzo. En dies clars es pot veure el Delta de l’Ebre o les Illes Balears a més a més d’una bona paret de les terres tarragonines. El paisatge en mosaic que queda als nostres peus explica el tipus d’agricultura i de societats que hi ha hagut tradicionalment al nostre territori.

Els llocs més interessants i característics propers a aquest mirador són:

EL CAMPAMENT DELS CASTILLEJOS: campament militar dels anys 50, actualment es desús.

LA MUSSARA: nucli despoblat, origen de diverses històries i llegendes i des d’on podeu iniciar, també, moltes rutes a peu o en BTT. La seva situació geogràfica és corprenedora.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE L’ESCALADA: Al refugi situat al poble d’Arbolí hi trobareu una sèrie de panells interpretatius, audiovisuals i mapes que expliquen el món de l’escalada i les principals zones del territori per practicar-la.

 

Mirador de Prades:

Geolocalització:
41°18'16.9"N 1°00'15.9"E / 41.304686, 1.004418 (Ermita de l’Abellera)

 

La població de Prades es troba en un altiplà d’uns 950 m sobre el nivell del mar al centre del massís muntanyós conegut com a Muntanyes de Prades.

L’especial orografia del massís i la seva alçada li proporcionen una climatologia peculiar que s’allunya del típic sistema mediterrani de la costa, definint-se  com un clar clima continental d’alta muntanya.

El mirador de Prades es troba a uns 2 kilòmetres a llevant del poble de Prades, a  l’ermita de l’Abellera que s'alça en una cinglera de 1.020 m d'altitud, aprofitant una balma on abans d'edificar-hi l'Abellera hi havien viscut eremites.

Des d’aquest mirador impressionant veiem les muntanyes i els boscos propers, la val del Brugent i el poble de Capafonts. Natura en estat pur que ens omplen de sensacions agradables i relaxants.

Els llocs més interessants i característics de la zona son:

LA VILA DE PRADES: a Prades crida l’atenció que tot està envoltat pel color vermell de les pedres que aixequen la muralla, l’església i una bona part de les cases. Aquesta coloració és la de la pedra afilada que configura una bona part de la perifèria de la vila. Aquesta característica, única a Catalunya, li ha donat a Prades el nom de Vila Vermella.

LA ROCA FORADADA: una paret de roca d'uns 10 m d'alçària ha estat foradada per l'erosió, que ha desgastat la roca i ha provocat alguna ensulsida formant un arc natural. És una gran obertura en una de les roques del contraforts del Puntal del Colomer a través del qual, des de la part posterior, hi ha una vista original del poble de Capafonts emmarcat enmig del forat de la roca.

TOSSAL DE LA BALTASANA: el turó de 1.201m és el cim més alt de les comarques del Baix Camp i de la Conca de Barberà.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LES MUNTANYES DE PRADES: aquest espai us permetrà descobrir els detalls més encisadors d’aquestes muntanyes. Mitjançant audiovisuals i diferents mòduls s’expliquen les característiques naturals, culturals i socials d’aquest territori tot posant a prova els vostres sentits.

 

 

Miradors de la terra dels dips: 

 

Mirador de Colldejou:

Geolocalització:
41°06'02.1"N 0°53'08.7"E / 41.100595, 0.885740

 

El poble, està envoltat de costers i pics entre els què hi ha la Mola de Colldejou, un cim excursionista de referència i on hi trobem restes d’un fortí de les guerres carlines.

El mirador de Colldejou està situat al Camí de Falset, just a la sortida del poble i està encarat cap al Sud Oest. Davant nostre s’aixeca imponent la Serra de Llaberia amb la Miranda, de 919 m, a primer terme. A mà dreta veurem el cim de la Mola de Colldejou. Els pics rocosos d’aquestes muntanyes i els boscos de pi caracteritzen aquest paisatge d’una natura esplendorosa.

Els llocs més interessants i característics propers a aquest mirador són:

LA MOLA DE COLLDEJOU: es tracta d’un cim emblemàtic de Tarragona, de 914 m d’altitud i amb una forma de mola de molí, d’aquí el nom que té.

ERMITA DE LA MARE DE DÉU DE LA ROCA: Aquesta ermita està fantàsticament integrada a la muntanya roja de la Roca; rica en natura, paisatge, història, tradició i llegendes. És una visita imprescindible.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LA SERRA DE LLABERIA: Situat al poble de Pratdip, a uns 8 km de Colldejou, compta amb tres espais temàtics: un informatiu sobre les característiques naturals i geològiques de la Serra de Llaberia, un altre informatiu sobre el municipi de Pratdip i l’últim que és un espai on, mitjançant imatges,  àudios i una decoració misteriosa i suggeridora, explica el món mitològic d’aquestes terres.

L’ERMITA DE SANTA MARINA: santuari situat també a Pratdip. Centre de devoció pels habitants de Pratdip i per la resta de la comarca amb un bonic entorn natural.

SERRA DE LLABERIA: transmet la sensació d’un lloc remot, aïllat, amb serres de difícil accés i desconegudes però alhora properes a tot el Camp de Tarragona. Un espai natural protegit de gran bellesa i interès.

 

Mirador de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant:

Geolocalització:
41°01'08.8"N 0°52'34.9"E / 41.019103, 0.876351

 

El Municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant presenta un preciós paisatge on la muntanya es fon amb el mar i on es pot gaudir d’un lloc ple de contrastos. El litoral presenta unes platges pràcticament verges i a pocs minuts hi trobem les muntanyes.

El mirador està situat a peu de carretera, just abans d’arribar a Masboquera, un dels nuclis habitats de Vandellòs. Des d’aquí veureu i gaudireu de l’espectacle natural de les muntanyes de Tivissa-Vandellòs i del mar. Un mirador espectacular que us mostra l’essència més pura del paisatge mediterrani.

Els llocs més interessants i característics de la zona son:

MASIA DE CASTELLÓ: poble deshabitat des dels anys cinquanta i recuperat i restaurat, en part, per veïns  ela zona. Per les festes nadalenques recobra vida amb la representació del conegut Pessebre dels Estels.

CENTRE DE VISITANTS DE L’HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER: situat al centre del poble de l’Hospitalet de l’Infant és un espai per a la interpretació i visita a l’hospital fortificat fundat per l’infant Pere d’Aragó i d’Anjou el 1344.

EL MOLÍ DE VANDELLÒS. CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE L’OLI: situat al poble de Vandellòs, en un antic molí fundat als anys trenta ens convida a descobrir i a explorar el món de l’oli d’una manera amena i divertida.

ERMITA DE SANT ROC: Des d’aquesta ermita, situada al cim de les muntanyes de la Serra del Mestral, s’hi pot gaudir d’unes vistes espectaculars del municipi i de la seva costa.

 

 

Miradors dels paisatges de l'avellana:

 

Mirador d'Alforja:

Geolocalització:
41°11'35.1"N 0°56'11.0"E / 41.193085, 0.936378

 

El poble esta situat a la vall del seu nom, que s’obre entre el cingle Roig i la muntanya del Mirador, al límit amb el Priorat, amb el qual es comunica pel coll d’Alforja. Fou centre d’una baronia i conserva vestigis de les muralles i el castell.

El mirador es troba a l’ermita de Puigcerver, situada en un emplaçament privilegiat, a la part alta de la serra del mateix nom, a 787 metres d’altitud i just en la partició entre el terme municipal d’Alforja i el de Riudecols. La posició dominant sobre les terres de l’entorn permet tenir una vista molt àmplia sobre la plana del Camp, part de la Costa Daurada i la part occidental del Priorat.

Els llocs més interessants i característics de la zona son:

L’ESGLÉSIA DE SANT MIQUEL D’ALFORJA: l’església Parroquial de Sant Miquel porta data de 1637. És airosa i té un esvelt campanar visible a uns quants quilòmetres de distància.

L’ERMITA DE SANT ANTONI: és del segle XVIII i estar enmig d’un paratge d’encant i ombrívol amb una font. Pel seu voltant s’hi poden fer moltes excursions i passejades.

 

Mirador d'Almoster:
 

Geolocalització:
41°12'05.9"N 1°06'25.9"E / 41.201642, 1.107184

 

Almoster estar situat al peu dels darrers contraforts de les muntanyes de Prades, sota al puig d’en Cama. Al terme d’Almoster s’hi han trobat restes neolítiques a les masies i al barranc del Picarany, a més d’àmfores romanes i sepultures al Pontarró, algunes d’elles refetes al museu de Reus.

El mirador d’Almoster es troba a al camí de les Serres, pujant cap el Puig d’en Cama. Des d’aquí es pot gaudir d’una extensa vista sobre tot el Camp de Tarragona, el mar, les ciutats de Reus i Tarragona i els camps d’oliveres i avellaners que tant característics són d’aquesta zona. També hi és evident la presència i la importància de la indústria, un dels altres sectors econòmics bàsics del territori.

Els llocs més interessants i característics de la zona son:

ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANT MIQUEL: enllestida el 1704. De la seva antiga ornamentació només se’n conserva un plafó barroc de Sant Isidre.

CASES SENYORIALS: n’existeixen diverses i tenen dovelles (blocs de pedra en forma de tascó per formar arcs) i voltes. Les més importants son Cal Víctor i Cal Llompart.

 

Mirador de les Borges del Camp: 

Geolocalització:
Mirador de les Muntanyes de Prades: 41°11'49.3"N 1°01'06.2"E / 41.197019, 1.018377
Mirador de les Borges del Camp: 41°11'43.8"N 1°01'09.9"E / 41.195492, 1.019425

Mirador d’Alforja: 41°11'41.1"N 1°00'57.9"E / 41.194738, 1.016092

 

Les Borges del Camp és una vila situada al peu dels darrers contraforts de la serra de la Mussara i les muntanyes de Prades. El terme és drenat per la riera d’Alforja i per diversos barrancs.

Les Borges del Camp disposen de quatre miradors.

Des del Mirador de les Costes ens queda Alforja baix a la vall i les seves muntanyes, les d’Arbolí, els Castillejos i Puigcerver a la vista. Mirant a mar tenim les Borges en primer terme i gran part del Baix Camp.

Des dels miradors de les Borges del Camp, de les Muntanyes de Prades i d’Alforja disposem d’un ampli ventall d’unitats de paisatge com les pinedes, el mar, espais que han patit incendis forestals, la riera d’Alforja, camps de conreu, etc i també de nuclis urbans i d’urbanització dispersa. Tot plegat ens permet descobrir, amb un cop d’ull, una organització i una relació complexa entre la natura i l’home. Amb tot, la bellesa de les vistes és aclaparadora.

Els llocs més interessants i característics de la zona son:

ESGLÉSIA PARROQUIAL DE L’ASSUMPCIÓ: construïda entre 1773 i 1786, és un important monument religiós.

ERMITA DE LA MARE DE DÉU DE LA RIERA: es troba a uns 800 m del nucli urbà, i cal travessar la riera d'Alforja per arribar-hi. S'aixecà el 1903, tot i que la darrera reconstrucció data de 1954.
La Mare de Déu de la Riera és una imatge estimada pels borgencs. És una talla trobada del segle XIII.

 

Riudecols:
 

Geolocalització:
41°10'21.4"N 0°58'11.5"E / 41.172602, 0.969872

 

El poble està situat en un terrenys força muntanyós i té els nuclis agregats de les Irles i les Voltes. L’origen de la vila la trobem en la reconquesta cristiana. Després de fer fora els sarraïns de la serra de Prades i Ciurana l’any 1153 va passar a formar part de la baronia d’Alforja.

El mirador es troba als afores del poble, al Camí del Mas d’en Cabré. Des d’aquí veurem un paisatge muntanyós, boscós i amb algunes clapes d’oliveres i avellaners. És un paisatge que té, ja, certes similituds amb el paisatge Prioratí.  

Els llocs més interessants i característics de la zona son:

L’ESGLÉSIA DE SANT PERE: data de l’any 1872 i estar situada al bell mig del poble, disposa d’una nau amb capelles comunicades.

LES IRLES: poble tranquil i agradable que ofereix un conjunt notable de conservació com a nucli rural.

LES VOLTES: té diverses cases del s. XVIII amb portalades de pedra en l‘únic carrer del llogaret.

 

 

Mirador de Mont-roig i Miami Platja:
 

Geolocalització:
41°00'40.0"N 0°56'47.5"E / 41.011112, 0.946528

 

El mirador està situat al nucli de Miami Platja, al costat d’una torre circular, entre la cala de les Sirenes i la cala del Solitari, a la façana marítima. El municipi té nou cales serpentejants i unes platges extenses i poc massificades. Indret bell, singular i poc conegut de la Costa Daurada que es pot admirar des d’aquest mirador interpretatiu.

Els llocs més interessants i característics de la zona son:

BÚNQUERS: al litoral mont-rogenc hi trobem testimonis de la Guerra Civil Espanyola. Es tracta de dos sistemes de nius de metralladora, antigues fortificacions defensives. Un búnquer estar situat a la platja de la Pitxerota i l’altre a la platja de la Casa dels Lladres.

CAMINS HISTÒRICS I SINGULARS: s’hi troben dues petjades històriques: una són les traces de la ruta de la Via Augusta romana que enllaçava Cadis amb Narbona i l’altra, una part de carrerada reial que uneix Barcelona amb València i que antigament feia les funciona de camí de transhumància.

EL TORREÓ DE MIAMI PLATJA: torre circular de nova planta amb merlets i obertures que domina les cales dels Penyals, al costat de la qual hi ha el mirador. El seu valor és paisatgístic i esdevé un lloc ideal per fer una pausa en qualsevol passejada.

 

 

 

 

 

 

 

QUÈ MÉS VISITAR

Et proposem altres llocs interessants per descobrir d'aquesta zona

Castell de l’Albiol

L'Albiol

Església de Sant Andreu

Arbolí

Centre d'Interpretació de l’oli de Vandellòs

Vandellòs

La Mola de Colldejou

Colldejou

Església Parroquial de Sant Miquel

L'Albiol

Mas Miró

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Ermita de la Mare de Déu de la Roca

Mont-roig del Camp - Miami Platja

Ermita de Puigcerver

Alforja

Conjunt històric d’Alforja

Alforja

Ermita de Sant Pau

Arbolí

La serra de Llaberia

Colldejou

ACTIVITATS RELACIONADES

Et proposem més activitats interessants per descobrir les Muntanyes de la Costa Daurada

No disposem de cap producte per a la teva cerca.
Prova altres filtres per a trobar el que més s’adeqüi a les teves necessitats.

 • Famílies
 • Grups
 • Senderistes

NITS CELESTIALS

Excursió astronòmica i fotogràfica

1h 15€/adults i 5€/nens

Veure més
 • Famílies
 • Grups
 • Senderistes

MUNTANYES DE LA COSTA DAURADA

Itinerari guiat de 3 dies

3 dies 60€/persona

Veure més
 • Senderistes

L’ALZINAR DE LA MOLA DE COLLDEJOU

Flora, fauna i tradicions

1h 30' 5€/persona

Veure més
 • Esportistes
 • Grups

4x4 MUNTANYES DE PRADES

Una jornada diferent al volant d'un 4x4

Mig dia 60€/persona

Veure més
 • Grups
 • Senderistes

CAPVESPRES A LES OBAGUES DE LLABERIA

No et perdis aquesta activitat

2h 15€/persona

Veure més
 • Senderistes

LLOGARETS MÍSTICS DE LES MUNTANYES DE PRADES

Caminada entre cultura i panoràmiques espectaculars

2h 30' 15€/persona

Veure més
 • Gourmets
 • Grups

4x4 PER LES VALLS D'ALFORJA

Petits i grans gaudiran d'un dia divertit

Mig dia 60€/persona

Veure més
 • Gourmets
 • Grups

BATEIG D'ESCALADA

Esforç, desafiament i èxit

4h 60€/persona

Veure més
 • Grups
 • Senderistes

EXCURSIÓ NOCTURNA AL NAS DEL GEGANT ADORMIT

Un espectacle formidable de la natura

3h 15€/persona

Veure més
 • Senderistes

PASSEIG ORNITOLÒGIC A COLLDEJOU

Introducció al món dels ocells

2h 15€/persona

Veure més
 • Famílies
 • Esportistes

RAPEL

Allibera adrenalina!

- 60€/persona

Veure més
 • Gourmets
 • Grups

VISITA CELLER MAS DEL BOTÓ

Coneix els vins de Mas del Botó!

10€/persona

Veure més
 • Esportistes

VIES FERRADES

Excursió vertical

4h 60€/persona

Veure més
 • Famílies
 • Grups
 • Senderistes

CIMS PANORÀMICS

Excursió fotogràfica a Tivissa

2h 40' 15€/adults i 3€/nens menors de 12 anys

Veure més
 • Gourmets
 • Grups

TASTETS MEDITERRANIS

Coneix el vi i la mel de les Muntanyes de la Costa Daurada

3 dies i 2 nits 120€/persona

Veure més
 • Gourmets

TAST VERTICAL GANAGOT

Descobreix els matisos del vi

2h 30' 15€/persona

Veure més
 • Famílies
 • Senderistes

LES TALAIES DELS IBERS

Descobreix una cultura única

2h 30' 12€/adults i 3€/nens

Veure més
 • Grups
 • Senderistes

CAMINS DE LLEGENDA

Descobreix l'antic camí de Puigcerver

2 dies i 1 nit 58€/persona

Veure més
 • Grups

4x4 ALFORJA I MUNTANYES DE PRADES

Explora les Muntanyes de la Costa Daurada al volant d'un tot terreny

2 dies i 1 nit 260€/persona

Veure més
 • Parelles

RELAX EN PLENA NATURA

Desconnecta, gaudeix... i relaxa't!

3 dies i 2 nits 132€/persona

Veure més
 • Grups

FES SALUT A MAS OLIVELLA

Un cap de setmana per cuidar-se!

3 dies i 2 nits 250€/persona

Veure més
 • Grups

VISITES GUIADES EN 4X4

Aventura per les Muntanyes de la Costa Daurada en 4x4

- Contactar amb l'empresa

Veure més
 • Parelles
 • Gourmets

ESCAPADA GASTRONÒMICA

Gastronomia mediterrània i relax a La Figuerola Resort&Spa

2 dies i 1 nit 95€/persona

Veure més
 • Parelles

ESCAPADA RELAX

Relaxa't a La Figuerola Resort & Spa

2 dies i 1 nit 80€/persona

Veure més
 • Grups
 • Senderistes

EXCURSIÓ NOCTURNA ALS PEUS DEL GEGANT ADORMIT

Posta de sol des del cim de la Mola de Colldejou

2h 40’

Veure més
 • Famílies
 • Grups
 • Senderistes

LA COSTA DE LA PIRATA LLUNA ROJA

Coneixerem la seva història mentre caminem al costat del mar

Un matí 12€/adults i 3€/nens de 4 a 12 anys

Veure més
 • Famílies
 • Gourmets
 • Grups

EXPERIÈNCIA GOURMET

Un cap de setmana pels paladars més exigents

3 dies i 2 nits 64,50€/persona

Veure més
 • Famílies
 • Grups

Escape room a l'aire lliure- Operació Joan Mirò

60 minuts 20€/persona per grups de 21 a 24 persones 25€/persona per grups de 15 a 20 persones Menors de 8 anys gratuït ( Preus orientatius)

Veure més
 • Grups

RUTA DEL VI A MAS FULLAT

Desconnecta i coneix els vins del Celler Mas del Botó

3 dies i 2 nits 54,90€/persona

Veure més
 • Parelles
 • Gourmets
 • Grups

DESCONNEXIÓ RURAL

Escapada gastronòmica: productes ecològics i vins de proximitat

3 dies i 2 nits 103€/persona

Veure més
 • Grups

CALÇOTADA A MAS FULLAT

La calçotada com a protagonista d’un magnífic cap de setmana

3 dies i 2 nits 49,90€/persona

Veure més
 • Grups

BARRANQUISME

Per als amants de la naturalesa

4h 60€/persona

Veure més
 • Parelles

ESCAPADA ROMÀNTICA A LA FIGUEROLA

Gaudeix de La Figuerola Resort & Spa en parella

3 dies i 2 nits 105€/persona

Veure més
 • Famílies
 • Grups

APICULTOR PER UN DIA A MAS DEL BOTÓ

Una de les activitats més dolces de la nostra zona

20€/persona

Veure més